Fasthold de bedste kunder

FÅ INDGÅENDE KUNDEINDSIGT OG TILBYD DE BEDSTE KUNDER DEN BEDST MULIGE OPLEVELSE

Kontakt os

Kom direkte i kontakt med os her, hvis du gerne vil have hjælp med at fastholde dine bedste kunder.

Fasthold de bedste kunder

At fastholde gode kunder er vigtigere end nogensinde før.

Det betyder, at det er afgørende at opbygge loyalitet ved at give alle kunder den bedst mulige oplevelse, herunder også kunder med gældsproblemer.

Det kan være en vanskelig opgave i et moderne komplekst samfund med en streng forbrugerlovgivning og stadigt større fokus på at beskytte forbrugerne.

Finansielle virksomheder skal kunne dokumentere, at de produkter, de tilbyder til deres kunder, er korrekt målrettede og samtidig rummer valgmuligheder for forbrugerne.

Der er samtidig ved at ske en ændring i skyldneradfærd, så det kan være svært at skelne gode betalere fra dårlige betalere.

Kreditorer generelt har derfor behov for indgående kundeindsigt i hele kundeforholdet for at kunne håndtere disse udfordringer. Virksomheder forstår vigtigheden af dette, men står ofte over for høje omkostninger og stor kompleksitet, når det drejer sig om at udvikle og håndtere kundefokuserede strategier.

Hvordan kan Experian hjælpe dig med at fastholde de bedste kunder?

RKI Tjek

Når du handler med andre kan det være svært, at vide på forhånd, om du får dine penge hjem eller om du må tage et tab. Den risiko kan du undgå ved at tjekke, om de er registreret i RKI registret først. Med et RKI Tjek får du et hurtigt og dybdegående indblik i dine kunders økonomi. Det kan hjælpe dig til, at undgå, at sælge varer og tjenester til personer og virksomheder, der enten ikke har viljen, eller evnen, til at betale dig.

RKI Rykker- og Inkassoservice

Med Experians RKI Rykker- og Inkassoservice kan du effektivt inddrive gæld fra skyldnere, da du signalerer at du tager manglende betaling alvorligt. RKI Rykker- og Inkasso Service er en løsning, der fungerer som tredje rykker ved manglende betaling. Rykkeren advarer skyldneren om registrering i Experians RKI register, og efterfølgende inkasso, hvis du ikke får betaling eller et forslag til en afdragsordning.

Betalingmønster

Med Experians betalingserfaringer får du indblik i en virksomheds Betalingsmønster og dermed deres kreditværdighed. Experian indsamler og analyserer data, såkaldte betalingserfaringer, om hvordan virksomheder betaler deres fakturaer og omdanner det til Betalingsmønstre. Det er vigtige data, da de kan give dig de første alarmsignaler om ændringer hos kunder og leverandører. Det hjælper dig til at skræddersy dine kunders betalingsbetingelser og forebygger tab, da du kan være på forkant med udviklingen.

BusinessInsight

BusinessInsight er Experians effektive markedsførings- og analyseværktøj, der giver dig adgang til Danmarks stærkeste virksomhedsdatabase. Med løsningen kan du finde frem til nye BtB kunder, samtidig med at du kan beholde overblikket over din eksisterende forretning. Analysemodulerne gør, at du kan finde nye kunder og øge BtB salget med baggrund i de kunder, som allerede handler hos dig. Derudover kan du trække på Experians anerkendte kreditvurderingsværktøjer, som sikrer dig bedst muligt mod tab på nye, og eksisterende, BtB kunder.

Danske Kreditrapporter

Danske Kreditrapporter giver dig værdifuld information om danske virksomheder og du får hurtigt indblik i kunders og leverandøreres risikorprofiler. De kan hjælpe dig til, at beslutte hvilket kreditbeløb du kan tilbyde og du kan selv gøre det online. Du kan vurdere din risiko ved at handle med en bestemt virksomhed, se om de er ved at gå konkurs eller hvordan de betaler deres regninger. Det kan spare dig for tab, og give dig bedre overblik over hvem dine kunder er.

Internationale Kreditrapporter

Internationale Kreditrapporter giver virksomheder, som handler med udlandet, værdifuld viden om deres samarbejdspartnere. En International Kreditrapport giver dig tryghed for, at din samarbejdspartner er den han udgiver sig for at være, og du får et solidt indblik i hans økonomi. En kreditrapport sikrer dig mod tab og giver dig tryghed når du handler med udenlandske virksomheder. Experian giver dig kreditoplysninger om udenlandske virksomheder i Norden og Vesteuropa.

Commercial Delphi

Med Commercial Delphi får du en scoring på virksomheder, som giver dig det bedste grundlag for at styre uden om de virksomheder, der står overfor konkurs, tvangsopløsning, betalingsstandsning, inkasso eller udlæg i fast ejendom. Commercial Delphi scoren er udviklet af Experian, som har mange års erfaring i analyse af data til brug i beslutningssystemer - herunder kreditvurdering.

Kreditcheck

Et Kreditcheck fra Experian kan hjælpe dig med, at afgøre om du skal handle med virksomheden og hvilken betalingsmodel du bør tilbyde. Det kan spare dig for mange penge, at tjekke dine kunder og leverandører før du yder kredit til dem. Kreditcheck hentes fra vores online database, som altid indeholder opdaterede oplysninger. Du får derfor svar med det samme.

Powercurve

Med Experians Powercurve kan du udnytte værdien af dine data til at foretage præcise analyser og beslutninger hurtigt og effektivt hver gang. Det styrker evnen til at forudsige kundernes adfærd, forudse ændringer, mindske risikoen og fremme strategisk beslutningstagning i takt med, at du erhverver, administrerer og opbygger kunderelationer. PowerCurve er en stærk, innovativ, modulopbygget beslutningsstyringsplatform, der dækker hele kundelivscyklussen. Experians PowerCurve-platform kombinerer analyser, dataoplysninger og operationel gennemførelse i én samlet platform og dermed uovertruffen funktionalitet og kontrol over dine kundeinteraktioner. Det hjælper organisationen med at træffe indsigtsfulde kundebeslutninger - sikkert og konsekvent, hurtigt og omkostningseffektivt - i hele kundelivscyklussen.

Tallyman

Tallyman er Experians sofistikerede software løsning, som hjælper kunder med deres inkassoprocedure. Systemet er designet til, at inddrive den maksimale omsætning, med så lidt manuel indblanding, som muligt. Det giver en automatiseret proces, som sikrer den laveste omkostning og hurtigste metode til inddrivelse. Det fleksible system strømliner indrivelsen og nedsætter tab og hensættelser. Virksomheder i alle størrelser, og grader af kompleksitet, kan få stort udbytte af Tallyman, da det er en meget fleksibel løsning, og let kan skræddersys til alle typer af virksomheders individuelle behov og ønsker.

Management Match

Management Match er et stærkt våben i kampen mod bedrageri og konkursrytteri. Management Match giver dig en unik viden om persongalleriet bag en virksomhed. Du får indblik i, hvilke indehavere-, bestyrelses- og direktionsmedlemmer, virksomheden har - og har haft. Du kan også nemt se personernes roller og historik. Det giver dig en vigtig indsigt, som kan være afgørende, når du skal vurdere en potentiel kunde, leverandør, samarbejdspartner eller en kandidat til en nøgleposition.

Experian for Microsoft Dynamics CRM

Med Experian for Microsoft Dynamics CRM kan du reducere dine omkostninger, øge produktiviteten og identificere nye muligheder. Du kan analysere din målgruppe og finde nye emner - alt sammen med Experians stærke ervhversdata, direkte i dit Microsoft Dynamics CRM system. Det er enkelt, at søge og oprette kunder, eller emner, med korrekte data, og du får overblik over virksomhedsstrukturer og import/eksportområder.

Experian for Microsoft Dynamics NAV

Experian tilbyder et fuldt integrerbart og opdateret kreditvurderingsmodul til udveksling af vores data med økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV. Experian for Microsoft Dynamics NAV er et fuldt integreret modul, så du let kan indberette til RKI, sende skyldnere til inkasso, lave markedsudvælgelse, overvåge personer og virksomheder og kreditvurdere- direkte fra ét system.

KOB Open

Det er vigtigt at holde styr på kundedatabasen og Experians KOB Open løsning sparer virksomheder for meget manuel indtastning. Samtidigt er du er sikker på, at du handler med den korrekte juridiske enhed og du undgår rod i din kundedatabase. KOB open giver dig nemlig adgang til Danmarks mest omfattende og bedst opdaterede online erhvervsdatabase, direkte fra dit eget ERP-, CRM- eller økonomisystem. Du får også adgang til alle de relevante data, som du har brug for til at kunne træffe gode beslutninger og styre dine kundedatabase på den mest optimale måde.

  • © Experian 2017. Alle rettigheder forbeholdt.