Vi ser talentet i dig

.

Analytics: For at kunne levere ”a world of insight”, har vi brug for specialister, der stiller spørgsmål, perspektiverer og analyserer i dybden. Analytics som faglig disciplin er i rivende udvikling, hvilket gør det til et fantastisk tidspunkt at komme med om bord.

Kundeservice: Vi ved, at vi ikke bare skal betjene vores egne kunder. Vi skal samtidig sikre, at vores kunders kunder oplever maximal kundeservice. På den måde øver vi hver dag positiv indflydelse på tusindevis af menneskers finansielle situation.

Informations teknologi: Experian har arbejdet med big data før begrebet overhovedet blev opfundet. Sandheden er, at få virksomheder kan tilbyde statistisk information på en tilsvarende skala.

Markedsføring: I Experian har vi på verdensplan adgang til demografiske data på flere end 700 millioner mennesker i 270 millioner husstande. Det er oplysninger, marketing-teams i en række lande omdanner til værdi, ved at hjælpe erhvervslivet med at finde og fastholde de til enhver tid mest profitable kunder.

Produktudvikling: Fra integrerede løsninger til globalt forankret beslutningssoftware – innovationen har frit løb, når vores produkt-eksperter designer, udvikler og administrerer de hundredvis af produkter og tjenester, vi tilbyder.

Salg og forretningsudvikling: Indsatsen fra vores kolleger i salg og forretningsudvikling hjælper os med at bevare positionen som global markedsleder inden for vores felt. Vi sørger for intensiv faglig udvikling, og du lærer at skabe værdi gennem partnerskaber og nære kunderelationer.

Finance: Vores globale finansorganisation opererer på tværs af et bredt felt af finansielle roller, som hver især giver en enestående mulighed for at påvirke de forretningsmæssige resultater.

HR: Som en del af vores globale HR-organisation, får du rig lejlighed til at bidrage til Experians People Strategy og dermed støtte dine kolleger i at yde ”exceptionel business performance”.

  • © Experian 2017. Alle rettigheder forbeholdt.