Hver eneste dag arbejder vi på at gøre fremtiden bedre for forbrugere, virksomheder og vores samfund. Vi ser mange forskellige muligheder for vores forretning og vi har brug for exceptionelle kandidater, der deler vores vision om fremtiden.
Vi arbejder på tværs af forretningsområder og geografi – de mange regionale kontorer tilbyder en fascinerende variation af lokale kulturer og metoder.

 

Lad os skabe en bedre fremtid sammen. Læs mere om vores forskellige muligheder nedenfor:

Analyse

Vi indsamler, analyserer og behandler data. Vi hjælper virksomheder med at styre risiko og vækstpotentiale ved stærke kommercielle og finansielle beslutninger baseret på data og viden.

IT

Mønstre, trends, adfærd, interaktioner. Det er alt sammen en del af de løsninger, vi tilbyder vores kunder. Vores løsninger fortolker data og omdanner dem til viden, som vores kunder anvender i deres forretning til at skabe resultater.

Markedsføring

Mennesker og deres præferencer skifter hele tiden, og det er derfor, vi konstant tjekker og opdaterer vores data. Vi opdaterer kundeprofiler i tusindvis for vores kunder hvert år. På den måde kan vores kunder være sikre på, at deres data er så præcise og relevante som muligt, når de skal finde de bedste kunder til deres forretning.

Produktudvikling

Vores produktudviklingsteam er med fra start til slut, så de kan hjælpe kunderne med vores produkter og løsninger. Lige meget om det er opslag i en standardløsning eller en integreret skræddersyet løsning, så står vi klar til at hjælpe virksomheder med at skabe en bedre fremtid for dem selv.

Salg- og forretningsudvikling

Vores kunder er det vigtigste for vores forretning. Vi ved at, et salg kun er starten på en god og værdifuld relation til fordel for både os og vores kunder.

Økonomi

Økonomi er en hovedkomponent i enhver forretning. Det er en vigtig ressource i hver eneste sektor, industri og virksomhed. Derfor ansætter vi til en bred vifte af finansielle stillinger, så vi kan støtte de forskellige behov og forventninger inden for hvert af vores strategiske forretningsområder.

HR

Vi supporterer vores medarbejdere til at opnå deres potentiale og aspirationer. Det betyder, at vi flytter grænser, og udfordrer hvordan vi gør tingene.

Søg job

Se her, om vi lige nu har en stilling, der matcher dine drømme.

Søg job

Klik herunder for links til vores globale karrierecenter, hvis du er interesseret i ansættelse i et andet land.

Globale jobs