Vi ser din værdi for vores fællesskab

Søg job

Se her, om vi lige nu har en stilling, der matcher dine drømme, så du kan begynde din karriere i Experian.

Klik herunder for links til vores globale karrierecenter, hvis du er interesseret i ansættelse i et andet land.

Snak med

Følg os på sociale medier og bliv opdateret, når vi sætter nye muligheder i spil.

 

Vores kultur

Vi giver vores medarbejdere frihed til at styre og realisere deres egne karrierer - til gengæld får deres innovative tanker og arbejdsglæde vores fælles forretning til at vokse. Bliv en del af et globalt team med mere end 17.000 kolleger, der sammen arbejder for at styrke organisationer og samfund gennem viden og indsigt.

Hvad er det, der gør os anderledes? Det er den særlige stemning - vi kalder det Heart of Experian.

Vi er alle defineret ved vores unikke historier, evner og talenter, og det er denne kollektive intelligens og passion, der genererer vores fælles succes.

For virkelig at forstå, hvad der får os op og ringe, er du nødt til at se på dét, vi kalder hjertet af Experian. Det er den måde, vi definerer vores kultur på, der gør os en anden slags arbejdsgiver - den måde, hvorpå, vi fejrer og anerkender hinanden samt de aktiviteter, vi sætter i søen. Vi mener, at ideen kan sammenfattes i tre nøgleord, der beskriver til vores DNA: Connect, Protect, Create

Connect

Vi arbejder sammen om at gøre en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem med at skabe kontakt til deres kunder og planlægge en profitabel økonomisk fremtid. Vi skaber kontakt mellem vores ansatte på tværs af geografi og Experian’s kontorer - og med de samfund, som vi er en del af.

Protect

Ved at tage vare på de data og oplysninger, vi bliver betroet og samtidig sikre privatlivets fred, indgyder Experian tillid og sikkerhed. Vi beskytter forbrugerne mod bedrageri og identitetstyveri og sikrer fremtiden for de samfund, vi arbejder i og sammen med.

Create

Vi tror på, at vi alle har noget at bidrage med, at vi alle har kapacitet til at bringe nye og spændende muligheder i spil - uanset hvilken rolle, vi sidder i.

Vores fokus er at definere og udvikle nye måder at omdanne data til viden på og skabe intelligente beslutningsgrundlag på for vores kunder.

Disse tre ord er selve kernen af, hvad vi ønsker at opnå. Det er dem, der får os til at arbejde sammen og nå nye højder hver dag. Vi sigter efter at blive en af verdens bedste arbejdspladser ved at sørge for, at hver eneste medarbejder oplever klare mål og værdier.

Vores globale ”recognition programme” sikrer, at de medarbejdere, der fortjener det, belønnes for deres indsats. Og vores Talent Principles vejledning hjælper os med en klart defineret performance management proces. Endelig har vi vores vores People og Leadership Standards, der skitserer de forventninger, vi stiller til hinanden på tværs af virksomheden

Heart of Experian

Lær mere om vores kultur ved hjertet af Experian

2. år af Heart of Experian

Lær mere om 2. år af vores ”Heart of Experian-program”

  • © Experian 2017. Alle rettigheder forbeholdt.