Det du tilfører Experian, gør en verden til forskel

Udfordrende. Inspirerende. Indflydelse. Vær en del af Experians vision og oplev en karriere som omfatter alt dette og mere.

Som en af verdens førende udbydere af data, arbejder vi med kunder fra alle sektorer og på tværs af hele verden, så du kan vælge en karriere med ubegrænsede horisonter.

Vi er en virksomhed, hvor du er en del af et mangfoldigt og højt kvalificeret team af eksperter. Og det arbejde du udfører, påvirker den verden vi er en del af.

Med et bredt udvalg af forretningsområder, tilbyder vi en lang række muligheder, så du kan finde en stilling, der passer perfekt til dig. Find en stilling, der passer til dine evner, din viden og din personlighed inden for salg, analyse, service, produktudvikling, markedsføring m.m.

Vi hjælper med at gøre data til indsigt og skabe grundlaget for at ændre fremtiden til det bedre. Vores kollegaers individuelle forskelle, erfaringer, kulturer og ideer med til at give os et kollektivt perspektiv, der fører til smarte, innovative løsninger.

Lad os skabe en bedre fremtid sammen. Find ud af mere omkring, hvordan det er at arbejde i Experian.

Vores forretning

Vi omdanner data og information til løsninger, der beriger industrier og styrker virksomheder.

 

Læs mere om vores forretning

Vores kultur

Vi opfordrer vores medarbejdere til at tænke ud af boksen, uanset hvilken rolle, de har i organisationen. Det er det, der er med til at skabe Experians succes.

 

Læs mere om vores kultur

Se, hvad vi kan tilbyde

Fra Analytics til Kundeservice, vores forretningsområder spænder bredt og varierer meget. Og med lokal tilstedeværelse verden over, er en karriere hos Experian måske tættere på, end du tror.

 

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde

Søg job

Se her, om vi lige nu har en stilling, der matcher dine drømme.

Søg job

Klik herunder for at komme til vores globale karrierecenter, hvis du er interesseret i ansættelse i et andet land.

Globale jobs


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US