Vi ser fremtiden i dig

Begynd din nye karriere her

Søg job

Se her, om vi lige nu har en stilling, der matcher dine drømme.

Klik herunder for links til vores globale karrierecenter, hvis du er interesseret i ansættelse i et andet land.

Snak med

Følg os på sociale medier og bliv opdateret, når vi sætter nye muligheder i spil.

 

Det du tilfører Experian, kan gøre en verden til forskel

Klar til indflydelse? Mod på at yde en betydningsfuld indsats? Og vil du have et solidt supportsystem i ryggen?

Hos Experian er det noget, du kan regne med. Som global organisation med mange års succes bag os, kigger vi ind i en fremtid, hvor du kan spille en vigtig rolle.

Det er en spændende tid for Experian.

Lige nu rekrutterer vi på tværs af rækkerne i nye og udfordrende forretningsområder. Ved at kombinere stærke beslutningskompetencer med stor viden og data, bidrager vi med risikostyring og vækstpotentiale til kunder fra alle sektorer i hele verden.

Det unikke perspektiv for vores 17.000 globale kolleger er at skabe innovative løsninger på basis af de individuelle erfaringer og kulturelle styrker, vi har tilsammen.

Det har vist sig at være en stærk og vellykket formel, der gør Experian værd at holde øje med.

For at holde tempoet højt, er vi lige nu på udkig efter flere talentfulde kolleger, der har mod på at slutte sig til os med evner og ideer, der kan være med til at forme vores fælles fremtid.

I Danmark beskæftiger vi ca. 100 personer, der dagligt samarbejder med kolleger i EMEA-organisationen, som tæller 13 lande fra Sydafrika over Tyrkiet, Bulgarien og Rusland til Spanien, Italien, Frankrig, Tyskland, Holland, UK, Irland og Norge.

Så - har du ambition, entusiasme og mod på at lykkes i en udviklende organisation, drevet af banebrydende teknologier og globalt funderede løsninger, så er det nu, du har chancen for at komme om bord.

Vores forretning

Vi er markedsledere, når det kommer til at omdanne information til løsninger, der beriger industrier, styrker virksomheder og forbedrer livet for millioner af forbrugere verden over.

Vores kultur

Vi opfordrer vores medarbejdere til at tænke frit, uanset hvilken rolle, de har i organisationen. Det er denne bredde - og højde - der er med til at skabe Experians succes.

Se, hvad vi kan tilbyde

Fra Analytics til Kundeservice, vores forretningsområder spænder bredt og varierer meget. Og med lokal tilstedeværelse verden over, er en karriere hos Experian måske tættere på, end du tror.

  • © Experian 2017. Alle rettigheder forbeholdt.