Find de rigtige kunder, undgå tab og styrk innovationen

Med hver 20. dansker registreret i RKI og et betydeligt antal selskabskonkurser dagligt er det sund fornuft at følge med i dine kunders forretning og betalingsevne. Ville det for eksempel ikke være rart at vide, hvis en af dine firmakunder er på vej mod konkurs? Det er indsigt, vi kan hjælpe med, ved at låse jeres egne kundedata op, og eventuelt supplere med en unik kombination af finansielle og demografiske tillægsdata.

Løsningerne er nemme at integrere i de fleste it-systemer. Du kan indarbejde automatiske opslag i RKI, eller integrere scorekort rettet mod et hvilket som helst dilemma på et hvilket som helst stadie i en kundes livscyklus. Det vil tilføre ny viden - og du kan hurtigt komme i gang med at træffe bedre og mere lønsomme beslutninger.

  • Opnå større fleksibilitet, kontrol og indsigt i din beslutningsproces
  • Få indsigt i hvilke af dine kunder, der risikerer konkurs inden for seks måneder
  • Find nye attraktive kunder - engager dem og behold dem
  • Optimer gældsinddrivelsen og få pengene hjem uden tab af omsætning
  • Få vigtig viden om netværk og personkredsen bag en virksomhed

Giver du den rigtige kredit?

Undgå en for stram kreditpolitik, der lader dig gå glip af omsætning og kundeloyalitet. Det gælder om at finde den lønsomme balance, hvor risikoen vejes op imod muligheden for vækst og udvikling.

God kreditvurdering er nuanceret, leveres hurtigt og hviler på en kombination af flere datakilder. Scorer du dine kunder? Giver du den rigtige kredit ?

Hver eneste kundebeslutning tæller

Alle virksomheder er på udkig efter metoder, der kan opbygge stærke kunderelationer, dels for at bevare de lønsomme kunder, men også for at beskytte sig mod tab.

Hver eneste kundebeslutning tæller, og konkurrencen er hård. Kunderne vil have personlig service og døgnåbent. For at imødekomme dette, har du brug for korrekte data og evnen til hurtig kreditvurdering.

Scorekort og statistiske modeller

Experian har udviklet modeller og scorekort til hele kundens livscyklus. BusinessInsight giver adgang til KOB Rating, der leverer et billede af en virksomheds økonomiske sundhedstilstand.

Anbefalet Kreditmaksimum fortæller, hvor stor en kredit, du bør give. Delphi Score viser sandsynligheden for, at din kunde går konkurs indenfor et år.

Kend de personer, du handler med

Experian Management Match giver dig et solidt billede af, hvem der står bag de virksomheder, du handler eller indleder samarbejde med. Det gælder direktører, bestyrelsesmedlemmer og indehavere i mere end 700.000 danske aktive og inaktive virksomheder.

Tjek to millioner personer og deres netværk med historik tilbage til 1980. 

Kontakt os

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedr. vores løsninger til industri og detailhandel, bedes du udfylde formularen herunder, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

  • Send besked