Effektiv inkasso starter med viden

Jo mere viden, du har om virksomhedens dårligere betalere, jo større er sandsynligheden for at få gælden inddrevet. Tilgodehavender hos kunder spiller i dag en stor rolle for en virksomheds resultater. Derfor overdrages inkassosager i stigende grad til professionelle inkassobureauer og advokater med inkasso som speciale.

Professionelle inkassopartnere

De professionelle inkassopartnere har drivkraften og systemerne til at inddrive gælden på en hurtig og effektiv måde. De har for manges vedkommende adgang til data via integrerede løsninger fra Capto, Datamann, Nplus, Abakion, EG og Unik System Design. Andre har egne udviklede it-løsninger.

Med hver 20. dansker registreret i RKI har der aldrig været større behov for en inkassostrategi, der sigter mod at jagte den fordring, hvor sandsynligheden for inddrivelse er størst. De rigtige data gør det nemmere for en partner at inddrive gælden – og det kan vi hjælpe med hos Experian. Derudover får du mulighed for at styrke dine breve og din markedsføring ved at anvende RKI Inkassopartnerlogoet.  

Bliv Inkassopartner

Experians RKI Inkassopartnerkoncept giver dig værktøjer til den daglige behandling og håndtering af inkassosager. For at blive RKI Inkassopartner skal du være autoriseret advokat eller inkassobureau og have personale, der specifikt arbejder med inkasso. Derudover skal du have mulighed for at udveksle data elektronisk, enten via fil, web eller web-service.

Kend dine kunder - og find nye

Med BusinessInsight kan du foretage alle former for kreditvurderinger, markedsanalyser, kundeanalyser og generere B2B emnelister. Med dette værktøj har du mulighed for at finde nye kunder og vurdere eksisterende på en simpel måde.

Læs mere om BusinessInsight

Se personer bag virksomheder

Med Management Match kan du effektivisere inddrivelsen i vanskelige sager ved at finde de rigtige personer og netværk. Systemet viser dig direktører, bestyrelses- medlemmer og indehavere og deres historik i mere end 700.000 danske virksomheder.

Læs mere om Management Match

Book en gratis demo

Ved at tilmelde dig kommunikation fra Experian modtager du vores nyeste markedsundersøgelser, nyheder og invitationer til begivenheder og webinarer. Vi vil gøre vores bedste for kun at sende materiale, som er relevant for dig.

Du kan ændre mening, når du vil, og når det passer dig.

  • Send besked

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter din personlige information. 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US