Loading...

Vi opdaterer systemer og forbedrer sikkerheden – hvad betyder det for dig?

I 2018 foretager vi en række konkrete systemforbedringer, som indebærer sikkerhedsmæssige tiltag. Dette vil bl.a. betyde forandringer når du logger på vores systemer, hvor både sikkerhed og fleksibilitet vil blive forbedret.

Vi ændrer login-processen
Vi ændrer login, således du fremover skal logge ind på Experian-produkter med din mail-adresse og du kan fremover få stillet personlige sikkerhedsspørgsmål, som er med til at forhindre systematiske angreb på adgangen til vores systemer.
I takt med at vi bevæger os tættere på den endelige opdatering af systemerne, vil du løbende kunne se layout-forandringer når du tilgår dine produkter hos Experian.

Tilmeld dig nu – så sørger vi for, at din bruger er opdateret
Du kan allerede nu gøre både os og dig selv en tjeneste ved at sende os dit nuværende brugernummer og din mailadresse. Så sørger vi for, at din bruger er klar til, at vi opdaterer systemerne. Er I flere i organisationen, som benytter et system, er I meget velkomne til at sende en samlet mail med jeres mailadresser samt brugernumre.

Send brugernummer og mail til experian@experian.dk

Hold dig opdateret – også om konsekvenser for jer
Da vi ønsker, at din oplevelse med vores produkter ikke bliver påvirket efter implementeringen af disse tiltag, opfordrer vi til, at du tilmelder dig IT Updates. Ved hjælp af IT Updates kan vi sikre, at du er på forkant med, hvilke systemer der opgraderes hvornår – og om ændringerne kræver tiltag hos jer, eller har evt. andre konsekvenser.

Tilmeld dig IT Updates her