Loading...

Experian på listen over verdens mest innovative virksomheder

Magasinet Forbes har for fjerde år i træk kåret Experian til et af verdens 100 mest innovative selskaber.

Innovation er en stærk del af vores virksomhedskultur, og det er hovedårsagen til, at vi er på Forbes’ liste for fjerde år i træk, siger Frode Berg, administrerende direktør i Experian Nordics.

Forbes Magazine udpeger hvert år verdens 100 mest innovative virksomheder. Øverst på listen finder vi IT-selskabet Salesforce.com, foran sidste års vinder Tesla og Amazon på tredje pladsen. Experian havner i år på 94. pladsen på den eksklusive liste.

Over hele verden har de ansatte i Experian en offensiv holdning til nyskabning og innovation. Selv om vi i Norden repræsenterer en lille del af Experians globale aktivitet, mærker vi hver dag styrken i det internationale netværk og innovationskraften i organisationen, siger Berg.

Forbes’ top 100 liste er baseret på, at investorer selv udpeger de selskaber, de mener, er innovative. Innovation kan omhandle lancering af nye produkter og services, eller en forventning om at kunne indtage nye markeder og vækste. Graden af afkast på tidligere innovationer og hvor meget af overskuddet, som skal reinvesteres i selskabet, tages der også hensyn til i kåringen.

Globalt har Experian den seneste tid lanceret en række innovative produkter, blandt andet et samarbejde med Finicity, for at forbedre kvaliteten i kreditanalysen og reducere risikoen for svindel. Løsninger, som skal gøre det enklere at søge om kredit, er også testet i løbet af året, siger Berg.

Se den komplette Forbes liste over verdens 100 mest innovative selskaber

For yderligere information

Kontakt Frode Berg, administrerende direktør Experian Nordic, mobil + 4797 59 80 37