Loading...

Experian opruster datasikkerheden

I kølvandet på de seneste måneders omfattende hackerangreb i både ind- og udland, kommer det næppe bag på nogen, at datasikkerhed er øverst på dagsordenen hos en lang række datafølsomme virksomheder. Det er også tilfældet hos Experian, hvor vi gør alt for at sikre, at vores egne og vores kunders data udelukkende deles med de rette virksomheder.

I de fleste af Experians løsninger logger kunderne på hos Experian enten på onlineløsninger eller via webservice eller batch og der udveksles data mellem parterne. For at sikre, at data udveksles så sikkert som muligt, stræber Experian efter højeste sikkerhedsniveau, og i fremtiden vil vi løbende bede partnere og kunder om at gøre det samme. I den forbindelse anbefaler Experian nu, at alle samarbejdspartnere opgraderer TLS/SSL protokoller (TLS 1.2 eller nyere).

TLS/SSL en sikkerhedsprotokol, der hjælper med at sikre det data, som bliver sendt frem og tilbage mellem client/server, når man går ind på en hjemmeside, samt hjælper med at bekræfte identiteten.

Experian vil fremover udelukkende understøtte TLS 1.2 og nyere, hvilket kræver, at kunderne også skal være kompatible med TLS 1.2 eller nyere, ellers vil deres forespørgsel blive afvist. Du kan derfor med fordel allerede nu varsle jeres teknikere eller IT-afdeling om at planlægge denne opgradering i virksomhedens systemer.

Nyttige links

En detaljeret oversigt over TLS kan findes her

En kort introduktion til, hvorfor man bør anvende TLS til at sikre sin hjemmeside/løsninger findes her

Du er velkommen til at kontakte Experian kundeservice på 70 10 01 07 for yderligere information.