Loading...

Markant fald i antallet af konkurser i maj

Antallet af konkurser faldt med 14,8 procent i maj 2017 (373 konkurser) sammenlignet med samme måned sidste år (438 konkurser). De største relative fald i antallet af konkurser er sket på Sjælland, Lolland Falster og Nordjylland.

Hvis man ser på de seneste 12 måneder, er antallet af konkurser dog samlet set steget med 8,6 procent sammenlignet med året før.

I brancherne; fremstillingsvirksomhed, overnatning & restauration og andre serviceydelser har man oplevet størst fald i antallet af konkurser i maj 2017 sammenlignet med året før. Omvendt har man i brancherne; forsyningsvirksomhed, undervisning og sundhedsvæsen oplevet den største stigning i antallet af konkurser i samme periode.

Det er fortsat brancherne; overnatning & restauration samt bygge & anlæg, som har den største andel af konkurser.

Se hele analysen