Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror

Vores undersøgelser har vist, at mange organisationer har svært ved at få det fulde potentiale ud af de data, der er til rådighed for dem på trods af de forskellige avancerede analyseteknikker, der er til rådighed i dag. Vi tror på, at det gøres lettere for virksomheder at arbejde med data og lave analyser, og at man ikke skal være dataanalytiker for at gøre brug af dem. Hos Experian kan vi give dig de værktøjer og den ekspertise, du har brug for til at finde muligheder for din virksomhed.

Vores kombination af data, teknologi og analyser hjælper dig med at opnå indsigt og tage de rette beslutninger, når du har brug for det. Ved hjælp af skallering, hastighed og intelligens i arbejdet med tallene sørger vi for at du får det bedste resultat.

29%

29 % af organisationer formår at kombinere datakilder, så de opnår indsigt.

40%

40 % af virksomheder tager stadig beslutninger på baggrund af intuition og egne holdninger.

78%

78 % af organisationer har investeret i avancerede analyser.

<


*To use Danish subtitles please go to the menu on the right-hand side

 

Experian Ascend: Analyser ”On-Demand”

Experian Ascend er et effektivt og sikkert analysemiljø, der kan bruges on-demand, og som gør dig i stand til at imødese og evaluere kritiske forretningsbeslutninger hurtigere og med større indsigt end nogensinde før. Du får adgang til Experians database med en lang række datakilder. Derudover har du også mulighed for at integrere dine egne datakilder, ligesom der også vil blive mulighed for at integrere tredjepartsdata. Ved at give dig selv fremtidens analyseredskaber med Experian Ascend, kan du lave benchmarks, scorecards og kundehåndteringsanalyser på platformen i realtid. Herefter kan de præsenteres i mange interaktive formater, der er designet til at blive præsenteret til bestyrelsesmøder.

Experian Ascend er en integreret del af Experians arbejde med innovation, og vil øge danske virksomheders evne til at få mest muligt ud af big data.

       


Experian Ascend gør dig i stand til:

 

At opnå ny markedsindsigt

 

Vurdere strategier mere effektivt

 

Håndtere risici

 

Opbygge bedre kunderelationer

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du leder efter en måde at udtrække vigtig viden fra kombinerede datasæt, så du er i stand til at tage beslutninger på et bedre grundlag, så kontakt os. Vores virksomhedskonsulenter vil arbejde sammen med dig om at forstå din virksomheds mål og hjælpe dig til at opnå dem op til 30 % hurtigere end før.

 

Book en gratis demo

Ved at tilmelde dig kommunikation fra Experian modtager du vores nyeste markedsundersøgelser, nyheder og invitationer til begivenheder og webinarer. Vi vil gøre vores bedste for kun at sende materiale, som er relevant for dig.

Du kan ændre mening, når du vil, og når det passer dig.

  • Send besked

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter din personlige information.


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US